5 einfache Techniken für Groene kamerplanten

Wiki Article

Op zoek naar kamerplanten met groot blad? Hieronder vind je het assortiment großraumlimousine planten met grotere bladeren. Hinein ons assortiment hebben wij onder andere de Ficus, Strelitzia en de Monstera.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw mooie nieuwe huiskamer plant is het belangrijk dat in abhängigkeit de juiste planten kiest op basis großraumlimousine waar je ze in huis plaatst en wat de ligging is ten opzichte großraumlimousine de zon.

Indien de gewenste grote binnenplant een lichte locatie wenst, hou er dan rekening mee dat het raam zeker 20 centimeter hoger is dan de kamerplant. Dit is om te voorkomen dat de kruin van boven kaal wordt.

Sommige planten hebben net wat meer aandacht nodig dan anderen. Een cactus heeft bijvoorbeeld erg weinig nodig en kan lang zonder water en voeding.

De Ficus Lyrata vertakt XXL is de perfecte aanwinst voor elke plantenliefhebber die op zoek is naar een opvallende en indrukwekkende plant. Deze prachtige kamerplant is niet alleen groot en groen, maar ook gemakkelijk te onderhouden en kan in vrijwel elke ruimte worden geplaatst.

Ook staat de Agave het allerbekendst om het wereldberoemde drankje Tequila. Dit drankje wordt namelijk onder andere geproduceerd door deze vet plant!

Besproei de bladeren regelmatig, zodat de luchtvochtigheid hoog blijft. Draai de plant af en toe om een gelijkmatige groei te bevorderen. Geef ieder voorjaar en midden zomer wat plantenvoeding voor optimale groei en gezondheid. 

Heeft u juist veel ruimte en veel lege plekken dan zijn de grote kamerplanten, mediterrane planten en palmen de juiste planten voor uw interieur. Bent u een liefhebber van grote kamerplanten die veel ruimte rein beslag nemen, dan raden wij u aan om grote kamerplanten te bekijken.

Breng een unieke touch hinein jouw interieur met onze Alocasia Zebrina M, een exotische plant met opvallende zebraprint stelen. Deze prachtige plant is niet alleen een blikvanger, maar is ook zeer gemakkelijk te verzorgen, waardoor het perfect is voor zowel beginnende wie ervaren plantenliefhebbers. Bestel nu jouw Alocasia Zebrina M en voeg een vleugje wildernis toe aan jouw woonruimte.

De get more info Strelitzia Nicolai is een imposante kamerplant großraumlimousine maar liefst 200 cm hoog. Met zijn grote groene bladeren en opvallende bloemen voegt deze plant een tropische sfeer toe aan elke ruimte. De plant wordt geleverd rein een Cannabis met een diameter großraumlimousine 27 zentimeter.

Dit maakt ze een perfecte keuze voor iedereen die graag wat extra sfeer wil toevoegen, maar geen ruimte heeft voor het onderhoud van echte planten. Plaats ze hinein een mooie bloempotten voor een stijlvolle afwerking.

Direct vanuit de kweker binnen 1-3 werkdagen geleverd. We adviseren je om middels onderstaande Anstecker vooraf foto’s aan te vragen van deze boom. Dit gezien het uiterlijk van de Lyrata boom nog weleens kan variëren.

Gezien rein de winter rein veel huizen de kachels aangaan en daardoor de lucht droger wordt is het goed om hier rekening mee te houden.

Deze kunstplant is voor 50% gemaakt großraumlimousine gerecycled PE materiaal. In abhängigkeit hoeft hem geen water te geven en hebt er vooral heel weit plezier van. De begonia heeft lichte stippen op het blad, dat aan de binnenkant een mooie rode kleur heeft.

Report this wiki page